Close button

Через ворожі обстріли без води залишилися понад 50 міст і селищ

Через ворожі обстріли без води залишилися понад 50 міст і селищ

Через ворожого обстрілу без електропостачання залишилося чотири фільтрувальні станції, в результаті чого водопостачання не отримують жителі понад 50 населених пунктів, повідомляє Українська правда.

"Сьогодні близько 17-ї години в результаті обстрілу було знеструмлено насосну станцію першого підйому Південнодонбаського водопроводу, розташованого в "сірій зоні" між селами Василівка і Крута Балка. На щастя, працівники станції змогли сховатися в бомбосховища, жертв обстрілу немає. Однак поставки води зупинено", - передає голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко у Facebook

Зокрема, вода з помпової станції подається на чотири фільтрувальні станції: Карлівську, Великоанадольську і Старокримську №1 і №2. Зараз без водопостачання залишилися такі міста як Білозерське, Гірник, Добропілля, Покровск, Українськ, Волноваха, Докучаєвськ, Вугледар, Маріуполь.

7 квітня сапери, енергетики та працівники компанії "Вода Донбасу" оглянуть місце обстрілу, щоб визначитися з переліком робіт. Зайнятися відновленням водопостачання зможуть, коли місія ОБСЄ гарантуватиме дотримання режиму тиші.

Новини

Популярні теми форуму

analytics