Close button

Volkswagen висміяла Subaru Outback: ВIДЕО

Volkswagen висміяла Subaru Outback: ВIДЕО
Фото: Volkswagen

На 30-секундному відео Volkswagen розповів про переваги електричного кросовера ID.4 і висміяв японський Subaru Outback, повідомляє Autonews.

Компанія Volkswagen опублікувала невелике відео, присвячене ID.4. Крім реклами електричного кросовера за допомогою ролика німці вирішили пожартувати над японським Subaru Outback.

На 30-секундному відео Volkswagen розповідає, що ID.4 є «кращим сімейним автомобілем». У компанії стверджують, що завдяки безшумному електричному мотору водії і пасажири можуть в повній мірі насолоджуватися звуками природи під час поїздки за місто.

Під час подорожі ID.4 по лісовій дорозі йому назустріч виїжджає заляпаний брудом кросовер Subaru Outback. Причому на японській моделі при цьому красується наклейка «я люблю природу». Тим самим Volkswagen дав зрозуміти, що машини з ДВС забруднюють природу і є дуже гучними.

Ще однією недавньої жартом німців стало можливе перейменування американського підрозділу Volkswagen на Voltswagen. Стверджувалося, що за допомогою зміни назви компанія, в першу чергу, збирається підкреслити ті кошти і сили, які вони вклали в електрифікацію своєї модельної лінійки. Крім цього, німці хочуть, якнайдалі дистанціюватися від «дізельгейта», який обернувся для концерну величезними штрафами, гучними відставками в керівництві і багатомільйонними відкличними кампаніями.

Однак пізніше з'ясувалося, що це було першоквітневим жартом. Всю відповідальність за розіграш взяв на себе виконавчий директор американського підрозділу Volkswagen Скотт Кіо.

В середині листопада Volkswagen оголосив, що в найближчі п'ять років витратить на проектування і виробництво електромобілів 35 млрд євро. У компанії мають намір повністю виключити шкідливі викиди в атмосферу до 2050 року, а зменшити їх - вже через 10 років. До 2030 року автовиробник хоче розширити лінійку гібридних моделей з 30 до 60, а електричних - з 20 до 70.

Новини

Популярні теми форуму

analytics