Close button

Нові Seat Ibiza і Arona показали до прем'єри: ВІДЕО

Нові Seat Ibiza і Arona показали до прем'єри: ВІДЕО

Дебютний показ обох новинок запланований на 15 квітня 2021 року, повідомляє Автоцентр.

Компанія Seat опублікувала перші тизери оновлених моделей Ibiza і Arona, офіційна прем'єра яких відбудеться 15 квітня. Судячи із зображень, планове оновлення принесе хетчбеку і кросоверу перемальовані передні частини, оформлені в стилістиці нових моделей іспанської марки, - таких як Seat Leon.

Також автомобілів обіцяна «революція в інтер'єрі». Імовірно, під цим мається на увазі нова інформаційно-розважальна система з великим сенсорним екраном і цифрова приладова панель.

Оновленим Arona дістався більш «кроссоверним» передній бампер і пара круглих ліхтарів, розташованих нижче головної оптики. Така компоновка нагадує кросовер Skoda Yeti.

Також в списку оновлень - нова стилістика накреслення назв моделей. Ibiza і Arona тепер «написані» рукописним шрифтом. До сих пір такий прийом використовувався на моделях Leon і Ateca.

Seat Ibiza - бестселер марки. За п'ять поколінь компанія продала близько 6 мільйонів автомобілів цієї моделі. Seat Arona в 2020 році став другий найбільш продаваною моделлю виробника.

Новини

Популярні теми форуму

analytics