Close button

Новий електромобіль Kia виявився швидшим Lamborghini та Ferrari: ВІДЕО

Новий електромобіль Kia виявився швидшим Lamborghini та Ferrari: ВІДЕО
Фото: АвтоПортал

Електрокар Kia EV6 підтвердив статут одного з найшвидших автомобілів в світі. Новітньої електричці влаштували дрег-заїзд з іменитими спорткарами, більшість з яких вона з легкістю обігнала, повідомляє АвтоПортал.

Нагадаємо, мова йде про топової версії моделі під назвою KIA EV6 GT. Вже на момент дебюту, який, до речі, відбувся минулого тижня, автомобіль вразив своїми характеристиками: 585 к.с. потужності, 740 Нм крутного моменту, розгін до сотні - 3,5 секунд. До слова, ця ж машина стала найшвидшим Кіа в історії марки.

racing.jpg

І ось саме вона зчепилася в бою з Lamborghini Urus, Mercedes-AMG GT, McLaren 570S, Porsche 911 Targa 4, а також Ferrari California T. Всі автомобілі проїхала класичну дреговую дистанцію в 402 метри (1/4 милі). Який результат? Спочатку Кіа вирвалася вперед, проте фінішував EV6 GT другим - перемога ж дісталася McLaren 570S. Зате Lamborghini, Porsche, Ferrari і Mercedes-Benz нова «електричка» залишила позаду.

racing2.jpg

До слова, на ринку Kia EV6 вже викликав ажіотаж: за даними профільного видання InsideEVs, тільки в рідній Південній Кореї за перші 24 години виробник отримав більше 21 000 замовлень (онлайн-замовлень) на новинку. До слова, це близько до його найближчого родича, який побудований на тій же платформі - Hyundai Ioniq 5. Цей електрокроссовер корейці «розхапали» за один день в кількості 23 760 штук.

Новини

Популярні теми форуму

analytics