Close button

Tesla Cybertruck перетворили в будинок на колесах: ВІДЕО

Tesla Cybertruck перетворили в будинок на колесах: ВІДЕО
Фото: CyberLandr

Електричний кемпер комплектується кухнею, дуже маленькою ванною кімнатою та спальними місцями, повідомляє Autonews.

У США на базі електричного пікапа Tesla Cybertruck створили кемпер Cyberlandr. Поки модель існує лише у вигляді віртуального концепту, проте в майбутньому такий автомобіль планується запустити у виробництво на заводі в Техасі в 2022 році. Ціна на автомобіль складе $50 000. Причому залишити замовлення на будинок на колесах можна вже зараз. Для цього необхідно залишити депозит у розмірі $5 000.

Електрокар оснастили розкладним модулем, який може вмістити двох осіб. Автомобіль комплектується кухнею, дуже маленькою душовою кімнатою і спальними місцями. Для комфорту пасажирів кемпер оснащується 32-дюймовим екраном для перегляду фільмів і супутниковим інтернетом StarLink.

0qdsksu2ye_big.jpg

Управляти більшістю функцій будинку на колесах можна за допомогою голосу. На даху Cyberlandr встановлюються сонячні батареї. Також кемпер укомплектували особливою системою очищення води.

w72otxtui3_big.jpg

Пікап Tesla Cybertruck представили ще в 2019 році, проте серійне виробництво моделі ще не стартувало. Автомобіль буде доступний в трьох основних модифікаціях: з одним, двома або трьома електричними моторами. Початкова версія моделі з одним агрегатом зможе розганятися до «сотні» за 6,5 с, тоді як «старший» тримоторний варіант Tri Motor набирає 100 км/год за 2,9 секунди. Заявлений запас ходу без підзарядки в залежності від модифікації варіюється від 400 до 800 кілометрів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics