Close button

Електропікап Chevrolet: несподівано краще "Хаммера"

Електропікап Chevrolet: несподівано краще "Хаммера"
Фото: General Motors

Концерн General Motors підтвердив випуск електричного пікапа Chevrolet на новій архітектурі Ultium, відомої по електромобілям Hummer. Всі ці машини стануть випускати на переобладнаному заводі в Детройті, який отримав ім'я «Фабрика Зеро», повідомляє InsideEVs.

Власне, нового в цій інформації те, що електричний пікап буде називатися так само, як і бензинова модель Chevrolet - Silverado. А також названий автовиробником пробіг на одному заряді - понад 400 миль, що відповідає 644 кілометрам.

Саме заявлений пробіг і викликає найбільший подив. Справа в тому, що зараз Silverado за своїми габаритами приблизно відповідає вже показаному електричному пікапу Hummer. Іншими словами, це теж велика і важка машина.

Логічно припустити, що і батарея в пікапі Chevrolet буде запозичена у «Хаммера». Однак запас ходу у останнього складає всього 482 кілометри на одному заряді.

Тому, абсолютно незрозуміло, за рахунок чого пікап Chevrolet буде мати великий запас ходу. Складно припустити, що в ньому буде використовуватися більш ємна батарея, так як за нашими підрахунками блок акумуляторів «Хаммера» і так вміщує 200 кіловат-годин.

Виходить, що Silverado повинен стати ефективніше Hummer. Можливо, в ньому не буде багатьох опцій, таких як повнокероване шасі і «Режим краба», що дозволить знизити вагу. Крім того, дизайнери Chevrolet не обмежені рубаними формами «Хаммерів», що дозволить їм намалювати свій пікап більш обтічним.

Новини

Популярні теми форуму

analytics