Close button

Суд розглядає апеляцію захисту Семенченка у справі ПВК

Суд розглядає апеляцію захисту Семенченка у справі ПВК

Київський апеляційний суд сьогодні, 7 квітня, о 11:00 розпочав розгляд апеляції захисту Семена Семенченка, заарештованого у справі про створення приватної військової компанії.

Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNews, за клопотанням захисту підозрюваного посадили поруч з адвокатами через поганий стан здоров'я. Просять відпустити його на поруки.

За словами Семенченка, під час перебування в СІЗО його двічі забирала в лікарню "швидка". Він скаржиться на судинну аритмію.

До зали засідання пускають лише пресу і людей, які готові взяти Семенченка на поруки. Охочих поручитися за заарештованого приїхало близько 20 осіб.

Telegram-канал "Политика Страны" повідомив, що перед початком засідання Семенченко звернувся до командирів добровольчих батальйонів:

«Хочу сказати одне, що ті командири добровольчих підрозділів, які зараз при теплих кріслах, які вважають, що схопили бога за бороду, і вважають, що вони живуть в Україні, яка рухається в українському напрямку, нехай подивляться на цей прапор. Згадайте, які прапори тут висіли до мене. Прийде час і тут будуть висіти ваші прапори. Так вже було в історії, коли люди не могли домовитися між собою і кожен захищає не ідею, а крісло. Ми це переживемо і витримаємо, а ось чи переживете ви, питання», - заявив Семенченко і повісив прапор батальйону Донбас в своїй клітці.

p18nfmr8n9_big.jpg

xoe4u_4slk_big.jpg

7prgm4ad2q_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics