Close button

Данилов прокоментував російське громадянство дружини Баканова

Данилов прокоментував російське громадянство дружини Баканова

Російське громадянство дружини голови Служби безпеки України Івана Баканова може бути загрозою. При цьому секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов не знає, чи дійсно у неї є російський паспорт, повідомляє РБК-Україна.

Зокрема, на його думку, російське громадянство у членів сім'ї державного службовця може бути загрозою для національної безпеки України.

"Ви мене запитали, чи вважаю я це загрозою. Я вважаю, що це може бути загрозою, якщо це дійсно так", - відповів Данілов на питання, як бути з російським громадянством дружини Баканова.

Відзначимо, в червні 2019 року тоді ще на посаді в. о. голови СБУ він розповідав, що його дружина під час розпаду СРСР вчилася на території Росії та отримала російський паспорт. При цьому з 1998 року вона проживає в Україні з посвідкою на постійне проживання. Він також говорив, що вона знаходиться в процесі оформлення українського громадянства.

При цьому в деклараціях за останні два роки Баканов вказує свою дружину Оксану Лазаренко як громадянку України.

Нагадаємо, раніше Баканов відмовлявся прояснити журналістам ситуацію з отриманням його дружиною українського громадянства.

Новини

Популярні теми форуму

analytics