Close button

Поліцейський автомобіль оснастили двигуном від танка: ВІДЕО

Поліцейський автомобіль оснастили двигуном від танка: ВІДЕО

Двигун Rolls-Royce Meteor за задумом автора проекту повинен видавати 2500 к.с. і розганяти автомобіль до 320 км/год, повідомляє Сarakoom.

Якщо ви думали, що 7,0-літровий V8 Hellephant з наддувом від компанії Mopar - це самий божевільний мотор для Свапи, то подумайте ще раз: в Швеції є хлопець, який намагається впихнути 27-літровий V12 в класичний Ford Crown Victoria.

Цей автомобіль Crown Victoria, названий його творцем Даніелем Вернером Meteor Interceptor, оснащений 27-літровим двигуном Rolls-Royce Meteor V12 від танка часів Другої світової війни. Вернер спочатку хотів використовувати 37-літровий мотор Rolls-Royce Griffon від літака Spitfire, але в кінцевому підсумку зупинився на цьому 27-літровому агрегаті.

64083b9f_medium.jpg

У стандартній комплектації цей двигун розрахований на 550 к.с., але для Вернера цього було недостатньо. Він оснащує його парою масивних турбонагнетателей і нестандартним блоком управління двигуном в надії отримати 2500 к.с.

Обмежувач оборотів у мотора знаходиться на позначці 3000 об/хв, але в даний час Вернер намагається збільшити максимальні оберти до 4000 об/хв.

Як ви розумієте, встановити 27-літровий двигун в Ford Crown Victoria - нелегке завдання. Довелося використовувати передній підрамник від пікапа Chevrolet C10, який здатний витримати вагу масивного Rolls-Royce V12, який, до речі, важить більше 300 кілограмів. Вернеру також довелося зняти лобове скло і розрізати моторний щит, щоб він міг змістити двигун якомога ближче до центру.

Проект все ще знаходиться на початковій стадії будівництва, але у шведа є кінцева мета - розігнатися на автомобілі до 320 км/год.

64131262_medium.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics