Close button

ПСЖ - "Баварія": онлайн-трансляція матчу-відповіді Ліги чемпіонів

ПСЖ - "Баварія": онлайн-трансляція матчу-відповіді Ліги чемпіонів

У вівторок, 13 квітня, відбудеться матч-відповідь 1/4 фіналу Ліги чемпіонів, в якому французький ПСЖ прийме німецьку "Баварію". Матч пройде в Парижі на стадіоні "Парк де Пренс". Стартовий свисток зустрічі пролунає о 22:00. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку Ліги чемпіонів.

ПСЖ - "БАВАРІЯ"

Нагадаємо, що перший поєдинок завершився з рахунком 3: 2 на користь парижан. Кіліан Мбаппе і Маркіньос забили по м'ячу до перерви. Господарі відігралися завдяки голам Ерік-Максима Шупо-Мотінга і Томаса Мюллера. Крапку в кінцівці поставив Мбаппе.

Травми і коронавірус підкосили безліч гравців мюнхенського клубу. Поза грою перебуває і лідер команди - Роберт Левандовскі. Поляк хоч виконує бігову роботу, але в матчі вийти не зможе. А ось у ПСЖ від коронавируса вилікувався Марко Вератті, який можливо вийде в матчі-відповіді.

орієнтовні склади

"ПСЖ": Навас; Флоренці, Данилу, Кімпембе, Діалло; Гуей, Паредес; Ді Марія, Верратті, Неймар; Мбаппе

"Баварія": Нойєр; Павар, Ньянзу, Мартінес, Девіс; Кіммі, Алаба; Сані, Мюллер, Мусіала; Ерік Максім Шупо-Мотінг

Зустріч парижан з мюнхенською командою обслужить бригада арбітрів з Італії на чолі з Даніеле Орсато. У бригаду ввійдуть асистенти Алессандро Джаллатіні і Фабьян Прети. За VAR відповідатиме Массіміліано Ірраті. Резервний рефері - Даніеле довіри.

Головний тренер ПСЖ Маурісіо Почеттіно:

"Повинні привітати гравців за самовідданість. Хочемо зіграти так само ще раз, але нас чекає нова зустріч. Розуміємо, що вона буде важкою".

Нападник "Баварії" Томас Мюллер:

"Треба було забивати набагато більше. Завжди можна говорити про пропущені голи, але я думаю, що ніхто не став би сперечатися, виграй ми 5: 3 або 6: 3. Ми примудрилися вистрілити собі в ногу. Тепер потрібно відіграватися".

Новини

Популярні теми форуму

analytics