Close button

Новий камерофон Magic перевершить флагмани Huawei

Новий камерофон Magic перевершить флагмани Huawei
Фото: pixabay.com

Топменеджер Honor Ван Біао поділився з журналістами деталями розробки нових смартфонів компанії. У своєму інтерв'ю він розповів про фірмові технології, а також дослідженнях, які допомагають вендору в створенні цифрової техніки, повідомляє 4pda.

За словами представників Honor, в розпорядженні компанії знаходиться ряд технологій обробки зображень і оптимізації відповідних виділених чіпів. Компанія відзначає, що більша частина розробників продукції Honor - це члени команди HUAWEI Terminal, яка стояла біля витоків формування бренду.

У список завдань цього колективу входить контроль базових мікросхем, алгоритмів, досліджень і розробок, які дозволяють бренду закріпитися на мобільному ринку. Топ-менеджер заявив, що через збільшення вимог до якості і можливостям мобільного фотозйомки при роботі над флагманської лінійкою Honor Magic були зібрані ключові експерти, знайомі з NPU, ISP та алгоритмами обробки зображень.

Наявність у компанії сильної дослідницької команди дозволяє Honor відповідати планці, яку встановили конкуренти, задовольняючи споживчий попит. Представники компанії підкреслили, що новий флагман отримає «культовий» дизайн, розширені можливості візуалізації, і зуміє перевершити серії HUAWEI Mate і P, максимально розкривши потенціал використовуваної платформи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics