Close button

У Києві та Миколаївській області через карантин відклали пробне ЗНО

У Києві та Миколаївській області через карантин відклали пробне ЗНО

Через карантинні обмеження пробне зовнішнє незалежне оцінювання у Києві та Миколаївській області відбудеться 15 травня. У Чернігівській області пробне тестування відбудеться 24 квітня, повідомляє Кореспондент.

Про це з посиланням на рішення Українського центру оцінювання якості освіти в п'ятницю, 16 квітня, повідомляє МОН.

Відзначається, що учасники ЗНО можуть завантажити тестові зошити з будь-якого навчального предмета з переліку і пройти тестування вдома. Його результати (за шкалами 1-12 балів, 100-200 балів) будуть розміщені в особистих кабінетах тих учасників оцінювання, які внесли свої відповіді до спеціального сервісу визначення результатів.

"Учасники, які взяли участь у пробному ЗНО 10 квітня отримають результат виконання тестів 30 квітня. Учасники пробного ЗНО з Чернігівської області 24 квітня візьмуть участь у пробному ЗНО з обраних предметів і зможуть до 28 квітня внести свої відповіді на завдання всіх тестів до спеціального сервісу по визначенню результатів, 30 квітня отримають результат виконання тестів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що:

  • учасники пробного ЗНО з міста Києва або Миколаївської області зможуть до 28 квітня внести свої відповіді на завдання "бонусних" тестів до спеціального сервісу з визначення результатів;
  • 30 квітня отримають результат виконання "бонусних" тестів;
  • 15 травня візьмуть участь в пробному ЗНО і пройдуть тестування з того навчального предмета, на який зареєструвалися;
  • зможуть з 15 до 18 травня внести свої відповіді на завдання тесту, для проходження якого зареєструвалися, в спеціальному сервісі за визначенням результатів;
  • 19 травня отримають результат виконання тесту, для проходження якого зареєструвалися.

Відзначимо, що пробне ЗНО в Києві та Миколаївській області переносять вдруге.

Новини

Популярні теми форуму

analytics