Close button

На Львівщині вертольотом евакуювали жінку з інфарктом

19 квітня, в рамках Єдиного аеромедичного простору, вертоліт ЄС-145 Еврокоптер доставив 46-річну жінку з міста Турка на Львівщині, у Львівську міську клінічну лікарню швидкої допомоги, повідомляє Цензор.НЕТ.

"З огляду на діагноз - гострий інфаркт міокарда, жінці знадобилася термінова допомога. Наземним транспортом оперативно дістатися з віддаленого гірського містечка до обласного центру досить проблематично, тому було прийнято рішення залучити для транспортування вертоліт ГСЧС з медичним модулем. З 1 квітня він перебуває на постійному чергуванні на Львівщині для надання екстреної допомоги населенню шести західних областей", - йдеться в пресслужбі ГСЧС.
ynm7e2gt7l_big.jpg

Після приземлення на злітнім майданчику Львівської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги жінка була передана лікарям.

Нагадаємо, раніше, 9 квітня, вертоліт ЄС-145 Еврокоптер здійснив посадку у Львові, куди з міста Турка Львівської області транспортував 79-річну жінку з інсультом. На наступний день, 10 квітня, вертоліт ГСЧС доставив потерпілого в ДТП чоловіка з політравмою з міста Броди, а 12 квітня вертоліт доставив ще одну важкохвору пацієнтку до лікарні Львова.

Новини

Популярні теми форуму

analytics