Close button

Дощі вщухають: синоптики розповіли про погоду в середу

Дощі вщухають: синоптики розповіли про погоду в середу

Хмари, що накрили Україну, будуть потихеньку розвіюватися. Синоптики відзначають, що в більшості регіонів ще може пролитися незначний дощ, а температура залишиться тією ж, що і раніше, або навіть підвищиться.

У середу, 21 квітня, в західних областях протягом дня повітря прогріється до +13...+15 градусів, трохи холодніше буде на Закарпатті. Вночі в цій частині країни від 2 до 6 градусів вище нуля. У центрі, на півночі України та в Харківській області у світлий час очікується 12-14 градусів з позначкою "плюс", в темний - по різному: від 3-5 на Київщині та Черкащині до 6-8 на Харківщині. У південних і східних регіонах термометри покажуть близько 14-16 за Цельсієм (до +18 в Миколаївській і Херсонській областях) вдень і +5...+7 вночі.

Практично по всій Україні обіцяють несильний дощ: на півночі та сході країни протягом доби, на заході та півдні - протягом дня. У Черкаській, Кіровоградській та Миколаївській областях буде переважно сухо, хоча й похмуро. Вітер західний, 5-10 м/с.

Труднощів на дорогах не передбачається - "зелений" рівень по всій країні.

Відлига принесе на високогір'я Закарпаття та Івано-Франківщини значний рівень небезпеки лавиноутворення. У Львівській області подібні ризики експерти оцінили як помірні.

У Києві незначний дощ. Вдень стовпчики столичних термометрів піднімуться до +12...+14°C, а вночі опустяться до +3...+5. Швидкість вітру - 3-4 м/с.

Погода на 21 квітня, опади, карта погоди
Карта опадів, очікуваних о 14:00 у середу, 21 квітня. Фото: скріншот.

Новини

Популярні теми форуму

analytics