Close button

Стало відомо, коли повністю відновлять ОП

Стало відомо, коли повністю відновлять ОП

В будівлі Офісу президента все ще тривають відновлювальні роботи після заворушень, які відбулися на Банковій у березні через вирок активісту Сергію Стерненку, повідомляє Ділова столиця.

Про це повідомив радник голови ОПУ Михайло Подоляк

"Обʼєктивно маємо великий обсяг відновлювальних робіт. Зокрема, очікуємо, що робота з відновлення дверей та їх встановлення завершиться ближче до кінця квітня. Швидше за все, 29-30 квітня монтажні роботи будуть закінчені", — сказав Подоляк.

Він уточнив, що нових закупівель не проводилося — відновлять лише ті двері, які були зіпсовані.

"Але, на мій погляд, важливо розуміти, що проблема була не тільки у фізичному пошкодженні дверей. Фактично ж був підпалений центральний вхід в будівлю, було також кілька загорянь різної інтенсивності, були розбиті вікна. Все це вимагало комплексної роботи. Фактично проводилося відновлення всієї вхідної групи в другому (центральному) Підʼїзді Офісу президента, а також реставрувалася частина елементів самого приміщення всередині будівлі. У будь-якому випадку розраховуємо, що до кінця квітня все вже буде в порядку", — сказав Подоляк.

Нагадаємо, увечері 20 березня біля Офісу президента в центрі Києві пройшла акція на підтримку активіста Сергія Стерненка, Учасники акції палили фаєри та кидали шумові гранати. Протестувальники також розмалювали вхід в ОПУ, і побили вікна. В Офісі президента оцінили збиток, нанесений будівлі, у 2 млн гривень.

Новини

Популярні теми форуму

analytics