Close button

"Слуга" Шевченко відхрестився від приставки "слуга народу"

"Слуга" Шевченко відхрестився від приставки "слуга народу"
Фото: Євгеній Шевченко / Facebook

Народний депутат від "Слуги народу" Євген Шевченко, який зустрічався з самопроголошеним лідером Білорусі Олександром Лукашенком, заявив, що чекає, коли його виключать з фракції, і відразу ж уточнив, чому сам з неї не вийде.

Про це він повідомив в ефірі телеканалу "НАШ".

"Сподіваюся, скоро приставка "слуга народу" до мене застосовуватися не буде, а буде, наприклад, "лідер політичної партії". Курс, який обрала фракція, не відповідає передвиборчим обіцянкам, все йде навпаки. Ці "червоні лінії", ненависть народу до "слуг", - сказав Шевченко.

На запитання ведучої, чому він не покине фракцію сам, оскільки є мажоритарником, нардеп відповів, що він "людина поняттєва і принцип, коли кудись з кимось йдеш, а потім покидаєш команду", вважає зрадою.

"Я цього не сприймаю, але мовчати й бачити, як фракція веде країну в яму, теж не можу і не буду. Я висловив свою позицію, я не згоден, я буду вести за собою людей. Не подобається - виключайте", - підкреслив Шевченко.

Також він заявив про те, що йому подобається політика Лукашенка: "прагматизм, соціальне забезпечення людей", а також те, що в Білорусі "немає коронавірусу, всі працюють, всі щасливі".

Новини

Популярні теми форуму

analytics