Close button

Київська студентка, яка стала на захист Басти, вибачилася

Київська студентка, яка стала на захист Басти, вибачилася

Студентка юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка Анастасія Тарасюк, яка раніше записала відео, де в різкій формі засудила цькування російського репера Басти, вибачилася, повідомляє Страна.ua.

Відповідне відео вона опублікувала у своєму Instagram. На відео дівчина приносить вибачення громадянам, "у яких висловлена інформація викликала виправданий гнів".

"Всім добрий вечір. Мене звуть Анастасія Константинова і в зв'язку з ситуацією, яка склалася, з приводу мого неправильного висловлювання на моїй інстаграм-сторінці, я хочу зробити заяву і принести вибачення українським громадянам, у яких висловлена мною інформація викликала обурення і виправданий гнів. Моя емоційна позиція з приводу артиста Басти була викликана тим, що я є поціновувачкою його творчості, але аж ніяк не була поінформована про його політичні погляди. Якщо він дійсно підтримував анексію Криму, то я не поділяю це. Також я хочу вибачитися за свою грубу форму висловлювання щодо наших громадян, які захищають свою територію і відстоюють інтереси територіальної цілісності", - заявила вона на відео

Новини

Популярні теми форуму

analytics