Close button

Скільки пального витрачають популярні седани зі США

Скільки пального витрачають популярні седани зі США

Блогери з YouTube-каналу Sumy Racing Team порівняли витрату пального у популярних американських седанів – Volkswagen Passat та Ford Fusion. В останнього взяли версію з двигуном на 2,5 літрів, а у Passat – 1,8 TFSI та 2,5 літрів, повідомляє Обозреватель.

Як розповідають SRT, моделям заправили повний бак і всі вони одночасно вирушили у маршрут на 200 км, в якому 100 проходить за містом та 100 – у місті. Автомобілі їхали в економічному режимі, в них змінювалися водії, які не робили різких розгонів та гальмувань. Також в шинах перевірявся тиск.

Після проходження маршруту на тій же заправці знову залили повний бак, після чого цю кількість пального і використали для розрахунків. Отже, витрата у моделях становила:

  • Volkswagen Passat 1,8 л – 7,7 л на 100 км
  • Volkswagen Passat 2,5 л – 8,0 л на 100 км
  • Ford Fusion 2,5 л – 8,7 л на 100 км.

Порівнюючи динамічні характеристики, найшвидшим виявився Volkswagen Passat 1,8 л, який розігнався до 100 км на годину за 8,8 секунд. Інший Passat зробив це за 10,1 секунду, а Ford – за 12,1 секунд.

В такій ж послідовності автомобілі розташувалися і при гальмуванні зі 100 км/год до зупинки. Хоча зазначається, що Fusion був не в кращому технічному стані, тому його результати можуть відрізнятись від типових.

Новини

Популярні теми форуму

analytics