Close button

П'ять найдорожчих в обслуговуванні авто за підсумками 10 років

П'ять найдорожчих в обслуговуванні авто за підсумками 10 років

Американська компанія YourMechanic, яка займається технічним обслуговуванням машин, на основі власної статистики склала п'ять найдорожчих в обслуговуванні марок авто. У рейтинг очікувано увійшли преміальні бренди, повідомляє АвтоПортал.

При проведенні свого дослідження фахівці брали до уваги витрати на обслуговування з розрахунку 18-25 тис. Км пробігу за один рік і необхідності проведення ТО два, а то і три рази за той же період. Після цього вони підрахували витрачені гроші на обслуговування за 10 років експлуатації і відібрали самі «ненажерливі» машини.

  • Audi $ 12 400 (середня вартість ТО за 10 років)
  • Cadillac $ 12 500
  • Volvo $ 12 500
  • Mercedes-Benz $ 12 900
  • BMW: $ 17 800
audia8.jpg

Примітка:

Звичайно, результати цього дослідження актуальні саме для американського ринку, де в порівнянні з тією ж Україною нормочас працівників автосервісу в рази дорожче, що, природно, безпосередньо відображається в вартості замовлення-наряду. Проте, в розрізі з іншими брендами в Україні машини цих марок також є найбільш дорогами (проте цифри - дещо інші).

cadillac.jpg

Які ж моделі коштують дорожче за все? Природно, самі топові (флагмани). У Ауді, це зокрема, седан А8, у Кадилака - позашляховик Escalade, у Volvo - седан S90 і кросовер XC90, у Мерседеса - седан S-Class, а у БМВ - седан 7-Series.

Новини

Популярні теми форуму

analytics