Close button

ХАМАС завдало ударів по декількох містах Ізраїлю

ХАМАС завдало ударів по декількох містах Ізраїлю

Бойове крило контролюючого Сектор Газа руху ХАМАС "Бригади Іззеддіна аль-Кассама" оголосило про запуск десятків ракет у напрямку кількох ізраїльських міст, зокрема Тель-Авіва, Хадери, Ашкелона і Сдерота. Про це повідомила в суботу палестинська радіостанція Donia Al-Watan, повідомляє ТАСС.

За її інформацією, "великі і потужні гради ракет" з прибережного анклаву були запущені у відповідь на останні жертви і руйнування в секторі, зокрема на знищення з боку Ізраїлю висотної будівлі "Аль-Джала", в якій розміщувалися представництва катарської телестанції Al Jazira, а також агентства AP і інші медіа.

Раніше пресслужба ізраїльської армії інформувала, що відразу в декількох містах на півдні єврейської держави звучать сирени повітряної тривоги.

Взаємний ракетний обстріл з боку палестинських радикальних угруповань в секторі Газа і ізраїльської армії тривають з 10 травня. Вони пішли за заворушеннями у мечеті Аль-Акса в Східному Єрусалимі, що спалахнули через рішення ізраїльського суду про вилучення будинків у кварталі Шейх-Джаррах у проживаючих там арабських сімей.

За останніми даними, з ізраїльської сторони загинули не менше 10 осіб, з палестинської - близько 140, в тому числі майже 40 дітей.

Новини

Популярні теми форуму

analytics