Close button

У Дрездені в зіткненнях з футбольними фанами постраждали 185 поліцейських

У Дрездені в зіткненнях з футбольними фанами постраждали 185 поліцейських

Правоохоронці постраждали від ударів пляшками, піротехнікою або камінням, в лікарні доставили 11 осіб, повідомляє Кореспондент.

У Дрездені, Німеччина, 185 поліцейських постраждали в сутичках з футбольними фанатами, які святкували перемогу клубу Динамо Дрезден.

Напередодні біля стадіону Динамо зібралися вболівальники. Коли команда перемогла з рахунком 4: 0 і забезпечила підвищення до другого дивізіону на наступний сезон, вболівальники вступили в зіткнення з поліцією і почали кидати снаряди.

В результаті 185 офіцерів постраждали, в основному від ударів пляшками , піротехнікою або камінням, 11 були госпіталізовані, а шість залишилися в лікарні станом на день понеділка.

Тепер німецька поліція розслідує правопорушення, включаючи напад на держслужбовців, заподіяння тілесних ушкоджень та використання піротехніки, а також 103 порушення обмежень, пов'язаних з пандемією коронавируса. у поліції заявила, що затримали, а згодом відпустили 40 чоловіків у віці від 18 до 69 років. в свою чергу пожежна служба оголосила про велику кількість постраждалих і надала медичну допомогу 44 людям, більшість з яких були госпіталізовані.

Новини

Популярні теми форуму

analytics