Close button

Солістка Go_A розповіла про суворі правила участі в Євробаченні-2021

Учасники колективу Go_A , які в цьому році представлятимуть Україну на пісенному конкурсі Євробачення-2021, зізналися, що у всіх музикантів болять носи, адже кожні 48 годин вони здають ПЛР-тести на коронавірус. Це необхідно для дотримання суворих карантинних вимог, щоб грандіозний захід нарешті відбувся в традиційному форматі, повідомляє Обозреватель.

Такими одкровеннями поділилася солістка групи Катерина ПавленкоВона також розповіла, що раніше учасники, які прибули в Роттердам , були зобов'язані кожні 48 годин робити експрес-тести на коронавірус. Однак тепер, коли в павільйоні людей стає все більше, правила посилили. Тепер всі раз в дві доби здають ПЛР-тести.

"Ми робимо тести кожні 48 годин, але сьогодні додалося ще одне правило. Нам всім роблять ПЛР-тести, ми не можемо дихати в трубочку. У нас вже у всіх болять носи, адже, коли з України виїжджали, то нам робили тести, і коли сюди прилітали, і тепер – кожні 48 годин. Тому такі бонуси в цьому році нам дісталися", – поділилася виконавиця.
Солістка Go_A розповіла про суворі правила участі.
Солістка Go_A розповіла про суворі правила участі. Джерело: instagram.com/go_a_band

Новини

Популярні теми форуму

analytics