Close button

Які продукти допоможуть схуднути до літа

Які продукти допоможуть схуднути до літа

Напередодні літа багато поміняли раціон, стали активніше купувати спортивне харчування та біодобавки для корекції ваги. Продажі дієтичних продуктів подвоїлися. Біодобавки для спалювання жиру стали найбільш швидкозростаючою категорією аптечних товарів, повідомляє Російська газета.

Гречку і знежирений сир стали купувати вдвічі частіше. Популярність кефіру з жирністю до одного відсотка зросла на 80 відсотків, курячого філе - на 50.

"Попит на сезонні продукти змінюється щомісяця. У червні зазвичай лідирує черешня, у вересні - кавуни, в пост - рослинні продукти і сухофрукти. Цього року ми вперше помітили, як навесні зросли продажі низькокалорійних продуктів. За вікном потеплішало, і, мабуть, багато вирішили готувати тіло до літа, - зазначила керівник Оксана Мауріна.

Великим попитом стало користуватися спеціалізоване харчування і добавки для спортсменів. Наприклад, модний жиросжигатель навесні купували в два рази частіше, ніж взимку, спортивні напої - в 2,5 рази. Продажі чаїв для схуднення виросли уп'ятеро.

Зараз до людей повертається бажання прийти в форму до літа. Свою роль відіграє і перехід на віддалену роботу, який для багатьох означає зниження рухової активності. Також серед причин попиту нові правила, що дозволяють доставку безрецептурних товарів для здоров'я.

Дієтолог назвав продукти, які допоможуть схуднути до літа.

Куряча грудка, знежирені кефір і сир містять мало жиру і багато білка, достатній вміст якого в раціоні зменшує тягу до їжі до 60 відсотків. Підвищує швидкість метаболізму і зменшує споживання калорій.

Гречка багата мікроелементами, вітамінами, добре засвоюється і не має велику калорійністю, так само як овочі та фрукти (які добре насичують і багаті клітковиною). Для збереження оптимальної ваги потрібно їсти менше солодощів.

При схудненні важливо харчуватися збалансовано. Вживання тільки знежирених продуктів може привести до серйозного погіршення самопочуття, порушення гормонального фону та інших проблем. А перебір з білковою їжею здатний негативно відбитися на обміні речовин і здоров'я нирок.

Вживати жіросжігателі, біодобавки для схуднення і спортивне харчування слід усвідомлено. Трав'яні чаї, зелена кава, ягоди Годжі не володіють доведеною ефективністю. А частина добавок працює тільки при фізичних навантаженнях.

Так що жодна біодобавка не допоможе, якщо не змінити спосіб життя і раціон. Але перш, ніж приступити до зниження ваги або вживання Бадів, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем.

Новини

Популярні теми форуму

analytics