Close button

Гончаренко немає і "Слава Богу!" - Шмигаль забув вимкнути мікрофон

Гончаренко немає і "Слава Богу!" - Шмигаль забув вимкнути мікрофон

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль сьогодні в прямому ефірі висловив все, що він думає з приводу ініціатив від народного депутата "Європейської солідарності" Олексія Гончаренка, повідомляє Сегодня.

Під час засідання Кабінету міністрів, яке проходило по відеозв'язку, в рамках регламенту повинен був підключитися до дискусії нардеп Олексій Гончаренко. Його підключили, однак з'ясувалося, що у нього дуже поганий зв'язок і включення не буде. Шмигаль, забувши вимкнути мікрофон, досить голосно сказав "Слава Богу!". Потім вже мікрофон вимкнув і засміявся.

Висловлювання Гончаренко

Олексій Гончаренко відомий своїми неординарними діями.

  • Наприклад, на останнє засідання парламентської асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) він прибув у футболці з написом "Менше російського газу". Що не залишила без уваги російська пропагандистка Ольга Скабеева.
  • Не так давно в прямому ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на телеканалі "Україна", він вийшов до мікрафону, потрясаючи блоком контрабандних сигарет.
  • В кінці вересня на тлі прийняття закону про олігархів народні депутати від "Слуги народу" Микола Тищенко та Олексій Гончаренко влаштували перепалку біля парламентської трибуни.

Новини

Популярні теми форуму

analytics