Close button

ГУР: РФ планує провести парад у Маріуполі

ГУР: РФ планує провести парад у Маріуполі
Фото: t.me/mariupolrada

Російські окупаційні війська готують парад у зруйнованому Маріуполі. Про це повідомила прес-служба ГУР Міноборони України.

У зруйнований Маріуполь прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії, відповідальний за питання внутрішньої політики РФ, Сергій Кирієнко. Відомо, що віднедавна саме він став новим кремлівським куратором питань щодо ОРДЛО.

Основне його завдання – підготовка "урочистих заходів" 9 травня. Відомо, що в ОРДЛО не йде підготовка до параду. Тож Маріуполь, за їхніми планами, має стати центром «урочистостей».

"З цією метою в місті проводиться термінове прибирання центральних вулиць від завалів, тіл вбитих та нерозірваних російських боєприпасів.
Триває широкомасштабна пропагандистська кампанія, в ході якої росіянам демонструватимуться сюжети про "радість" місцевих жителів від зустрічі з окупантами. Для підготовки відповідних матеріалів Маріуполь відвідував рашистський пропагандист Володимир Соловйов та очільник окупаційної адміністрації Донецька Денис Пушилін", - повідомляє ГУР.

Новини

Популярні теми форуму

analytics