Close button

Укрпошта планує випускати NFT марку з "Русскім воєнним кораблем"

Укрпошта планує випускати NFT марку з "Русскім воєнним кораблем"
Фото: Укрпошта

Укрпошта планує випускати марки в NFT-форматі, першою стане марка "Русскій воєнний корабль, іді…" – наразі компанія шукає партнера для її випуску, повідомляє Економічна правда.

Про це повідомила пресслужба Укрпошти.

Оскільки за Укрпоштою законодавчо не закріплене право випуску NFT-марок, буде проведо конкурс на вибір партнера, який організуватиме випуск, розміщення та продаж таких марок. Укрпошта зі свого боку ліцензує права на випуск.

Гроші від продажу NFT-марки будуть спрямовані на потреби ЗСУ.

Взяти участь у конкурсі може будь-яка юридична особа та фізична особа суб’єкт господарювання а заявки можна подати до 29 серпня.

NFT, або невзаємозамінний токен (Non-fungible token) – це унікальний вид активу чи товару в цифровому вигляді. Тобто файл, який посвідчує право власності на певний товар, який існує винятково в інтернеті. 

Нагадуємо:

Поштову марку "Русский военный корабль, иди нах*й" ввели в обіг 12 квітня. Її назва – слова українських захисників острова Зміїний у відповідь російському кораблю, які стали символом спротиву військовій агресії РФ.

Вже наступного дня цей самий крейсер "Москва", який йшов захоплювати Одесу, підбили протикорабельними ракетами "Нептун" українські військові, а згодом він потонув. 

Згодом Укрпошта випустила нову серію марок зі вже затопленим кораблем.

Новини

Популярні теми форуму

analytics