Close button

Мер Одеси розповів про ситуацію у місті після російського обстрілу

Мер Одеси розповів про ситуацію у місті після російського обстрілу
Фото: Facebook

Попри відсутність світла в Одесі практично повсюдно, крім об'єктів критичної інфраструктури, у місті є вода, працюють котельні, повідомляє РБК-Україна.

Про це повідомляє Facebook мера Одеси Геннадія Труханова.

"Черговий удар ворога по інфраструктурі. Через масштаб руйнувань в Одесі відключено від електроенергії всіх споживачів, окрім критичної інфраструктури", - розповів він.

Наразі, за його словами, попри це, в місті є водопостачання та водовідведення. Працюють 11 районних котелень та більшість малих.

"Лікарні та пологові будинки забезпечені електроенергією та водою. Відкриті всі "Пункти Незламності". Всі міські комунальні служби працюють у цілодобовому режимі. Спеціалісти ДТЕК працюють для ліквідації ушкоджень. Ситуація важка, але контрольована", - констатував мер.

Як повідомлялося, в Одесі 10 грудня вимкнули світло у всіх споживачів. Причиною тому стали масштаби руйнувань енергоінфраструктури завдані ударами ворожих дронів цієї ночі.

Нагадаємо, російські війська в ніч проти 10 грудня атакували Одеську область дронами-камікадзе. Ворог ударив по об'єктах енергетики.

Новини

Популярні теми форуму

analytics