Close button

ЗМІ: Молдова проведе військові навчання на всіх полігонах країни

ЗМІ: Молдова проведе військові навчання на всіх полігонах країни
Фото: multimedia.parlament.md

Молдова із завтрашнього дня, 24 січня, розпочне військові навчання, які проходитимуть на всіх полігонах країни, повідомляє Новое время.

Про це повідомляє NewsMaker.

Навчання відбуватимуться з 24 січня до 4 лютого, у них візьмуть участь понад 400 військових. У Міністерстві оборони Молдови додали, що навчання пройдуть із використанням військової техніки.

"Мета навчань - оцінити можливості і практичні навички всіх військовослужбовців - і строковиків, і контрактників", - зазначили у міністерстві.

Під час навчань військові виконуватимуть різні завдання з використанням техніки, надаватимуть першу допомогу та відпрацьовуватимуть дії в умовах хімічної атаки.

"Під час навчань колони військових машин переміщатимуться національними дорогами від полігону до полігону, у центральних, північних та південних районах країни. У зв'язку з цим просимо громадян не спекулювати на тему навчань та переміщення військової техніки", - додає пресслужба.

Також зазначається, що навчання ніяк не пов'язане із ситуацією в регіоні та війною Росії проти України.

19 січня президент Молдови Майя Санду заявила, що її країна офіційно попросила у союзників розпочати постачання систем протиповітряної оборони та розраховує на їхню згоду.

Новини

Популярні теми форуму

analytics