Close button

Продажі iPhone у Китаї зросли на понад 50% на тлі знижок

Продажі iPhone у Китаї зросли на понад 50% на тлі знижок
Фото: Unsplash

Минулого місяця продажі iPhone від Apple у Китаї зросли на 52% на тлі шквалу знижок від роздрібних партнерів. Про це повідомляє агентство Bloomberg, повідомляє Економічна правда.

Останні дані Китайської академії інформаційно-комунікаційних технологій свідчать про стрімке зростання поставок смартфонів у країні, з яких приблизно 3,5 мільйона одиниць припадає на іноземні бренди, згідно з підрахунками Bloomberg.

"Переважна більшість цих пристроїв припадає на iPhone, і це відновлення відбулося після того, як у березні було зафіксовано зростання після різкого падіння в перші два місяці року", - пише агентство.

Apple та її китайські реселери знижують ціни з початку 2024 року. Компанія Apple зіткнулася з двозначним падінням продажів свого останнього покоління телефонів, оскільки вона втратила преміальну частку ринку на користь Huawei Technologies Co.

Нагадаємо, компанія Apple розпочала агресивну кампанію знижок на своєму офіційному сайті Tmall у Китаї, пропонуючи знижки до 2300 юанів (318 доларів США) на деякі моделі iPhone.

Новини

Популярні теми форуму

analytics