Close button

У Повітряних силах показали бойову роботу "привидів Києва"

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещука поділився відео бойової роботи льотчиків 40-ї бригади тактичної авіації повітряного командування "Центр", повідомляє Українська правда.

"Пілоти Повітряних сил продовжують виконувати небезпечні місії та завдання – нищити ворожі цілі в повітрі, завдавати ударів по наземних об’єктах противника.
Переконаний, що із надходженням до усіх бригад тактичної авіації Повітряних сил західних літаків, ця робота буде значно ефективнішою. А наразі наші пілоти витискають усе можливе із наявної на озброєнні техніки радянського виробництва. Наземний персонал підтримує ці літаки в боєздатному стані і робить усе, щоб вберегти їх від ворожих очей. Дякую "Привидам Києва" за мужність і героїзм!", – зазначив Олещук.

За даними видання, на оприлюдненому відео – пуски керованих авіаційних ракет, а також протирадіолокайних ракет AGM-88 HARM та керованих авіабомб GBU-62 JDAM-ER.

Нагадаємо, "Привид Києва" – символ українського пілота, захисника, який з'являється там, де на нього не чекають, і знищує ворога у небі над Україною.

За офіційними даними, "привид Києва" – збірний образ пілотів 40-ї бригади тактичної авіації Повітряних сил, які захищають українське небо.

Новини

Популярні теми форуму

analytics