Close button

У багатьох регіонах зберігається небезпека паводків

У багатьох регіонах зберігається небезпека паводків

Синоптики повідомляють, що у Карпатському регіоні збережеться дощова погода, і це може призвести до подальшого затоплення сіл, повідомляє Курс Украины.

На понеділок, 6 липня, в західних регіонах України очікуються невеликі короткочасні дощі, але у високогір 'ї випадуть рясні опади, що у свою чергу призведе до зміни гідрологічного режиму в басейнах річок Прут і Сірет, та значного підйому рівня води.

В місцях випадання сильних злив можливе формування значного місцевого та схилового стоку.

Крім того загроза підтоплень зберігається і на річці Дністер. Біля села Маяки очікується максимальний рівень паводкової хвилі, можливе затоплення ділянок траси Одеса-Рені та сільськогосподарських угідь у селах Одеської області.

У Самбірському районі Львівської області продовжує формуватися максимальний рівень паводкової хвилі. Рятувальники оголосили про загрозу прориву дамби і можливу початковому затопленні окремих населених пунктів.

За даними ДСНС України, 7 населених пунктів ще залишаються підтопленими через паводки. Мова йде про п ’ яти селах в Чернівецькій області, одному у Львівській та одному vternopolskoy.

Новини

Популярні теми форуму

analytics