Close button

5 ідей для бюджетної відпустки в Україні

5 ідей для бюджетної відпустки в Україні

Є багато місць, куди можна подорожувати як з сім 'єю, так і великою компанією, повідомляє UBR.

В Україні цього літа цілком можна відпочити не лише бюджетно, але і незвично. Аналітики OLX нерухомість розповіли, в які незвичайні місця країни можна поїхати і де поблизу можна недорого орендувати житло.

Умань і Буцький каньйон

Багато цікавих місць розташовані у напрямку до Умані. Перш за все варто відвідати дендропарк "Софіївка". Сама Умань також володіє багатою історією, так що прогулятися по місту точно зайвим не буде.

Всього в годині від Умані, поруч з смт Буки, знаходиться мальовничий Буцький каньйон, екскурсія по якому точно запам 'ятається надовго. Заночувати можна у самій Умані: одно-, дво- та навіть трикімнатні квартири обійдуться в середньому в 500 грн на добу, а дім - у 800 грн / день.

Херсонська область

Херсонська область цікава не тільки морем, але й степовою частиною, де можна поспостерігати за рідкісними тваринами у своєму природному середовищі, навідатися в біосферний заповідник Асканія-Нова (записуватися на екскурсію варто заздалегідь), побувати у одному з найбільших піщаних масивів Європи - Олешківських Пісках і помилуватися приголомшливими видами з вершин Станіславівських круч на березі Дніпро-Бузького лиману.

Територіально зручніше всього зупинятися в Херсоні: однокімнатна квартира обходиться тут у середньому 450 грн / добу, дво - і трикімнатна - 550 грн. За будинок доведеться викласти близько 1000 грн / день.

Миколаївська область

У Миколаївській області знаходяться розкопки античного міста і центру однойменної давньогрецької колонії, заснованої в 7 столітті до н.е. - Ольвії, яка має статус Національного заповідника. Він розташований на березі Дніпро-Бузького лиману, біля села Парутине.

Ще однією цікавою пам 'яткою області є Актовський каньйон, що поруч з однойменним селом. Місцеві пейзажі тут зачаровують, висота скель тут деколи досягає 40-50 метрів.

Місць для проживання біля цих локацій, поки немає, так що найзручніше буде заночувати в Миколаєві: "однушку" тут пропонують за 380 грн / добу, двушку - за 500 грн, а трикімнатну квартиру - за 900 грн. Оренда будинку обійдеться в 800 грн / день.

Також читайте: Куди та за яких умов можна вирушати у відпустку

Идеи для отпуска: топ-5 нестандартных направлений по Украине - фото 3

Тернопільська область

Сам по собі місто Тернопіль вже є місцем, де є на що подивитися. До приїзду можна орендувати житло, вибравши квартиру "до душі": однокімнатна коштує в середньому 500 грн / добу, а дво - і трикімнатна - 600 грн.

Тернопільщина багата як своїми замками, наприклад, у Збаражі і Скалат, так і природними пам 'ятками, такими як Дністровський каньйон в районі містечка Заліщики, Джуринський водоспад і Оптимістична печера - найдовша гіпсова печера світу. Всі три локації розташовані досить недалеко одна від одної.

Чернігівська область

Тут розташована колишня козацька столиця Батурин, з палацом Кирила Розумовського і цитаделлю, а також Національний заповідник Качанівка, створений на основі палацового ансамблю та парку.

Зануритися у красу природи можна в Міжрічинському природному парку, а блакитні озера поруч з селом Олешня запам 'ятаються своєю чистою джерельною водою.

Оселитися можна в Чернігові, де теж буде на що подивитися. Однушки тут здають в середньому за 400 грн / добу, двушки - за 500 грн, а трикмінатні - за 650 грн. Будинок буде коштувати близько 750 грн / день.

Читайте також: Експерт розповіла про ціни на відпочинок в Україні

Новини

Популярні теми форуму

analytics