Close button

Помер боєць “Азова”, якого побили через зауваження

Помер боєць “Азова”, якого побили через зауваження

У лікарні помер боєць "Азова" Олег Черевко, якого побили 21 липня після того, як він зробив зауваження молодику, який чіплявся до дівчат біля торговельного центру в Запоріжжі, повідомляє Украинская правда.

Джерело: Telegram-канал лідера "Нацкорпусу" Андрія Білецького, "Радіо Свобода"

Дослівно Білецький: "Пішов з життя Олег Черевко, позивний "Смерть". Азовець, який пройшов війну, але зустрів смерть у мирному Запоріжжі.

Він заступився за дівчину на вулиці і був жорстоко побитий напівкримінальними покидьками. З тяжкою травмою голови Олег лежав в комі, а нацгвардійське командування заборонило азовцям виїжджати з бази для здачі крові побратиму. А суд взагалі випустив вбивцю за символічні 40 тисяч гривень".

Деталі: За словами Білецького, його підопічні зроблять все, аби зловмисник, який вбив їхнього побратима, "поніс заслужене покарання".

Він додав, що для підозрюваного "в'язниця в цій ситуації буде порятунком".

 

 

У пресслужбі прокуратури Запорізької області повідомили, що у зв’язку зі смертю постраждалого справу перекваліфіковано за частиною 2 статтею 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, чи з мотивів расової, національної або релігійної нетерпимості, або вчинене на замовлення, або таке, що спричинило смерть потерпілого).

Прокуратура вже подала апеляцію на попереднє рішення суду – судове засідання призначене на 29 липня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics