Close button

Топ-10 найбільш економічних автомобілів

Топ-10 найбільш економічних автомобілів

Експерти британського видання What Car? на основі проведених тестів склали перелік найбільш економічних автомобілів, повідомляє UBR.

Вони провели незалежні виміри в лабораторних умовах. Їх результати продемонстрували, якого економної витрати палива можна домогтися при "м'якій" їзді, дотримуючись обмежень швидкості.

10. Volkswagen Polo 1.0 TSI 95

4,54 л / 100 км (бензин)

Останній VW Polo більше і зручніше в управлінні, ніж попередні версії. У нього м'який хід, багато місця для пасажирів і стильний інтер'єр. Бензиновий мотор 1.0 з турбонаддувом - відмінний вибір, тому що він досить жвавий в місті і за його межами, при цьому дуже економний.

9. Nissan Qashqai 1.5 DCI 115

4,53 л / 100 км (дизель)

Qashqai - це модель, якій приписують початок тенденції до масових сімейним позашляховиків ще з 2012 року. Хоча остання версія має бути замінена в 2021 році, це як і раніше гідний вибір, який пропонує багато місця і високий рівень комфорту - якщо ретельно вибирати характеристики. Він не такий місткий і не такий зручний для водіння, як Seat Ateca або Skoda Karoq, але дизельний Qashqai 1,5 забезпечує чудову економію палива.

8. Ford Focus 1.5 EcoBlue 120

4,49 л / 100 км (дизель)

Focus - звичайна картина на дорогах, і не без причин. Це відмінний сімейний автомобіль для водіння, тихий круизер з досить хорошою їздою і великою кількістю місця для пасажирів і всього їх безладу.

4,45 л / 100 км

Sandero - один з найбільш дешевих нових автомобілів на ринку. Він дивно місткий, а бензинові двигуни об'ємом 0,9 і 1,0 літра вражаюче економні. Можна вибирати модель з найнижчими характеристиками, яка є трохи спартанської. Але краще придивитися до середнього класу, який повинен мати більшість зручностей, властивих новому автомобілю.

6. Seat Leon 1.0 TSI 115

4,43 л / 100 км (бензин)

WhatCar? оцінив цей сімейний хетчбек в "п'ять зірочок" - на думку експертів, це відмінний універсал. У нього відмінне співвідношення ціни і якості, він добре обладнаний, практичний і збалансований при водінні. У 1,0-літрового бензинового двигуна немає такої ж швидкості, як у більшого на 1,5 л. Але при цьому немає і "спраги" до палива.

5. Kia Picanto 1.0 65

4,41 л / 100 км (бензин)

Picanto отримав звання "кращого міського автомобіля 2020 року" від WhatCar ?, бо це - прекрасний маленький автомобіль з продуманим інтер'єром і акуратним управлінням. Найменш потужний 1,0-літровий двигун - найекономічніший; він добре підходить для їзди по місту, але зажадає чималих зусиль в поїздці за межами міста.

4. Seat Ibiza 1.0 TSI 95

4,36 л / 100 км (бензин)

Попередній володар титулу "автомобіль року" за версією WhatCar ?. Ця модель як і раніше залишається однією з кращих у своєму класі. На ній їздити приємно, вона має просторий і практичний салон. А двигун 1.0 TSI 95 з турбонаддувом дивно бадьорий, незважаючи на вражаючу економію палива.

3. Renault Kadjar 1.5 dCi 110

4,26 л / 100 км (дизель)

Kadjar тісно пов'язаний з надзвичайно популярним сімейним позашляховиком Nissan Qashqai, але якщо вибрати його з дизельним двигуном 1.5, то це буде набагато більш економічний вибір. Він також надійніший, ніж Qashqai, і поставляється з більш стандартним обладнанням - кондиціонер, круїз-контроль і 7,0-дюймова інформаційно-розважальна система включені в найдешевший рівень обробки салону Play.

2. Volkswagen Up 1.0 75

4,21 л / 100 км (бензин)

Міський автомобіль Up існує вже досить давно - WhatCar? назвав його автомобілем року ще в 2012 році. Але все ж варто подумати про цю модель, якщо потрібен невеликий, економічний міський малолітражний автомобіль, який також не боїться виїхати на автостраду. Цей двигун потужністю 74 к.с. є найекономічнішим з лінійки, але більш потужний двигун 1.0 з турбонаддувом потужністю 89 л.с. також показав в тестах майже 4,36 л / 100 км.

1. Suzuki Ignis 1.2 Dualjet SHVS

3,95 л / 100 км (бензин)

Версія SHVS невеликого позашляховика Ignis є передньопривідною, а не повнопривідний, що знижує витрату палива. Якщо вибрати "м'яку" гібридну версію, у якій є невеликий електромотор, що працює разом з 1,2-літровим бензиновим двигуном, то це найекономічніший автомобіль, який тестував WhatCar ?. Якщо потрібно додаткове зчеплення з дорогою повнопривідної моделі, економія падає тільки до 4,41 л / 100 км.

Новини

Популярні теми форуму

analytics