Close button

Тестування електрокара на шкідливе випромінювання

Тестування електрокара на шкідливе випромінювання

Гіперкар Rimac C_Two в лабораторії з дивовижним обладнанням виглядає, як частина науково-фантастичного фільму, проте вже в наступному році перші замовники отримають свої цілком реальні електрокари, повідомляє Auto24.

Хорватська стартап Rimac Automobili є одним з найбільш технологічно розвинених молодих брендів на ринку електрокарів. Маючи великий досвід в сфері виробництва акумуляторів та електрообладнання, компанія перейшла до розробки власних електрокарів і стрімко завоювала інвесторів і партнерів з числа найсильніших автовиробників. Актуально поява на ринку другого автомобіля марки Rimac - електричного гіперкара під назвою C_Two. І відео нижче знайомить нас з одним з найбільш технологічних тестувань.

Перевірка на електромагнітне випромінювання є обов'язковою для всієї електроніки, в тому числі і автомобільної. А гіперкар Rimac не тільки нашпигований ній, а й сам є електричним, а значить його мотори випромінюють електромагнітні хвилі, під час роботи. Засновник компанії Мате Рімац зазначив, що автомобіль готовий приблизно на 95%, але останні 5% шляху можуть бути складною частиною. Судячи з відео, він не перебільшував.

В рамках процесу омологації прототип C_Two був відправлений на тестування і сертифікацію SLG в Німеччині. Розміщений всередині полунехогенной камери, яка повністю закрита від зовнішніх перешкод, автомобіль проходить тестування на електромагнітну сумісність. Тест повинен перевірити, як електромагнітні хвилі, які випромінює автомобілем, взаємодіють із зовнішнім світом (наприклад, радіосигнал від авто може вплинути на роботу світлофора), а також як машина реагує на електромагнітні хвилі, що надходять ззовні.

Новини

Популярні теми форуму

analytics