Close button

Ford Mustang Mach-E почали прибувати в Європу

Ford Mustang Mach-E почали прибувати в Європу

Навіть якщо цю модель не будуть поставляти в Україну офіційно, можна буде замовити електричний кросовер з Європи, новий або старий, заощадивши на доставці через океан, повідомляє Auto24.

Норвезьке підрозділ компанії Ford поділилося в Instagram декількома зображеннями перших примірників довгоочікуваних електричних кросоверів Mustang Mach-E, які прибули з заводу Куаутитлан в Мексиці.

Ці моделі Mustang Mach-E, що поставляються в Норвегію, відображаються різними кольорами, включаючи червоний, чорний, срібний і сірий. Однак, вважається, що всі ці машини демонстраційні, для дилерських шоурумах, а не клієнтські моделі. Втім, раніше повідомлялося, що Ford Mach-E з'явиться в Європі раніше, ніж на батьківщині.

Це не перші зразки електрокара, які дійшли до Норвегії, оскільки попередній серійний прототип був представлений в відео з виконавчим директором Ford Norway Пером Гуннаром Бергом ще у вересні цього року. В цьому кліпі Берг відправив машину з Осло до міста Тронхейм, подолавши відстань 484 км, і прибув в кінцевий пункт з 14-процентним залишком енергії в акумуляторі.

У лютому Ford оприлюднив європейську версію Mustang Mach-E, підтвердивши, що моделі, оснащені акумулятором розширеного діапазону і заднім приводом, мають діапазон пробігу в 600 км по циклу WLTP. Позашляховик підтримує швидку зарядку, і якщо його підключити до зарядної станції IONITY потужністю 150 кВт, він може поповнити пробіг на 93 км за 10 хвилин.

Для покупців у США очікується, що перші поставки почнуться вже в цьому місяці. Ціни на американську модель стартують з позначки 42 895 доларів. Європейська версія в Норвегії коштує від 422 000 крон - 39 448 евро, за поточним курсом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics