Close button

В Україні стартували продажі кросовера DS 7 Crossback E-TENSE

В Україні стартували продажі кросовера DS 7 Crossback E-TENSE

DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 - перший гібрид французького бренду DS Automobiles. В Україні він представлений тільки в одній, але самій максимальній комплектації Grand Chic, повідомляє Auto.ua.

Світовий дебют DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 відбувся в жовтні 2018 року на автосалоні в Парижі. Кросовер оснащений силовою установкою, яка включає в себе бензиновий 1,6-літровий турбодвигун, два електромотора (окремо для обертання передніх і задніх коліс), 8-ступінчастий "автомат", а також тягову акумуляторну батарею ємністю 13,2 кВт · год.

Потужність бензинового двигуна становить 200 к.с., але якщо додати до цього потужність переднього і заднього електромоторів, які можуть працювати разом або окремо, то сумарна віддача системи складе 300 к.с. при моменті, що крутить 520 Нм. З 0 до 100 км / ч DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 прискорюється за 5,9 секунд, а максималка досягає 235 км / ч.

При цьому нормативні витрати бензину в гібридному режимі становить 1,5 л на 100 км, а виключно на електротязі кросовер проїжджає 50 км. Гібрид потребує 1 годину 45 хвилин для повної зарядки тягового акумулятора при використанні спеціального зарядного пристрою з допустимою силою струму 32А. Також батарея заряджається під час руху і при гальмуванні за рахунок рекуперації.

DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 доступний для українських покупців в комплектації Grand Chic. Дана комплектація є максимальною для моделі, вона передбачає: активну підвіску DS Active Scan Suspension зі скануванням і підстроюванням під характер дорожнього покриття, систему зміни їздових режимів їзди DS Sensorial Drive, бічні вікна з подвійним ламінуванням для кращої звукоізоляції, асистент автоматичного паркування DS Park Pilot і систему кругового огляду.

DS 7 Crossback E-TENSE 4x4

Також в оснащення включений підігрів і вентиляція сидінь, функція масажу спини, обробка салону натуральною шкірою DS Inspiration Opera, повністю світлодіодні основні фари DS Active LED Vision і протитуманні фари з функцією підсвічування поворотів.

DS 7 Crossback E-TENSE 4x4

Ціна DS 7 Crossback E-TENSE 4x4 в Україні - від 1 859 900 грн. В якості опції, для кросовера доступні: асистент нічного бачення DS Night Vision, аудіосистема класу Focal Electra, пакет «Безпека» (адаптивний круїз-контроль, активний контроль рядності, адаптивне дальнє світло) і двоскладовий панорамний дах-люк.

Новини

Популярні теми форуму

analytics