Close button

ЦВК призначила ще одні довибори в Раду

ЦВК призначила ще одні довибори в Раду

Центральна виборча комісія призначила на 28 березня 2021 року проміжні вибори народного депутата України в УІО № 50 після дострокового припинення повноважень нардепа Руслана Требушкіна, передає УНН з посиланням на прес-службу ЦВК, повідомляє УНН.

Відзначимо, що 22 грудня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.

За інформацією прес-служби, в Комісії надійшло Постанова Верховної Ради України про дострокове припинення повноважень народного депутата України Руслана Требушкіна, обраного в одномандатному виборчому окрузі № 50 (Донецька область), за особистою заявою.

"Отже Комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в зазначеному окрузі на неділю, 28 березня 2021 року. При цьому взято до уваги, що виборчий процес зазначених проміжних виборів починається за 60 днів до дня виборів, а саме 27 січня 2021 року", - говориться в повідомленні.

Як повідомлялося, 16 грудня Верховна Рада України на пленарному засіданні у вівторок проголосувала за дострокове припинення повноважень народного депутата України Руслана Требушкіна. Відповідне рішення підтримали 327 народних депутатів.

Нагадаємо, після відмови нардепа від "Слуги народу" Зіновія Андрійовича від мандата Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 87 на неділю, 28 березня 2021 року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics