Close button

Подарунок автолюбителю на Новий рік

Подарунок автолюбителю на Новий рік

Близька вам людина не уявляє своє життя без автомобіля? Тоді довго думати над подарунком на Новий Рік не доведеться, адже ідеальний сюрприз - це аксесуар для «залізного коня». Ми розповімо про кращі варіанти подарунків для автолюбителів і дамо кілька корисних порад. Потрібно всього лише дізнатися, про що мріє чоловік і втілити це в реальність, повідомляє Курс Украины.

Контролер сну

Якщо ваш водій часто здійснює поїздки на далекі відстані, непевно, варто купити йому Nap Zapper, який гарантує, що водій не зможе заснути за кермом. Цей контролер сну надягається на вухо водія і подає сигнал, якщо кут нахилу його голови заходить занадто далеко вперед - перша ознака дрімоти.

t4vhpp7kzl_big.jpg

Покривало для сидіння з підігрівом

Цей подарунок для водія на Новий рік ідеально підходить для тих, у кого не вистачає часу, щоб добре прогріти салон автомобіля в морозну погоду. Покривало харчується від прикурювача автомобіля і нагрівається практично миттєво. У покривалі дві настройки температури і термостат. Оснащене всього парою ременів, покривало легко встановлюється на сидінні, а також позбавляє водіїв, які скаржаться на болі в спині, від неприємних відчуттів в дорозі.

s6q1_wzeim_big.jpg

Термокружка з підігрівом від прикурювача

Кружка теплого кави або чаю завжди доречна в холодну зимову пору. Підігрів здійснюється за рахунок електроживлення від прикурювача в автомобілі. Термочашка виконана з якісної нержавіючої сталі, що гарантує безпеку харчових продуктів, що знаходяться в ній. Має поліровану поверхню, яка легко миється. Спеціальна пластикова кришка оберігає напій від проливання і відмінно тримає необхідну температуру, тому можна не боятися забруднити автомобіль або одяг.

2.jpg

Комплект для телефону «hands free».

Легкий, портативний, товщиною всього 4 мм, комплект для телефону «hands free» Blue Trek Metal забезпечує до чотирьох годин роботи в режимі розмови і до чотирьох годин в режимі очікування.

Це пристрій гучного зв'язку, оснащений бездротовою технологією Bluetooth. Всі його можливості і функції спрямовані на те, щоб ідеально забезпечити безпеку вашого водіння . Цей девайс стає частиною автомобіля і звільняє водія від необхідності утримувати телефонну трубку.

3.jpg

Датчики тиску в шинах з Bluetooth

Системи контролю тиску в шинах прийнято називати абревіатурою TPMS (Tire Pressure Monitor System). «Прямі» системи розраховані на самостійну установку власником, бо не вимагають ніяких інструментів або технічних навичок і вимірюють безпосередньо тиск повітря. Усередині кожного з чотирьох ковпачків FOBO знаходиться твердотільний датчик тиску, плата з модулем Bluetooth і трьохвольтлітієва батарейка-таблетка стандарту CR2032. Датчики може встановити навіть дитина - досить просто відкрутити з ніпелів пластмасові ковпачки і прикрутити на їх місце FOBO.

4.jpg

Центральний блок датчика тиску зручно тримати в бардачку або в кишені на спинці крісла, звідки можна почути писк тривожного сигналу і дістати його, щоб з'ясувати, яка саме шина втратила тиск.

5.jpg

Що ще можна подарувати автолюбителю на Новий Рік корисного?

  • Зарядний пристрій, що працює від прикурювача.
  • Розкладний столик в салон. Придивіться до металевих виробів з заглибленнями для склянки або чашки.
  • Набір інструментів. Незважаючи на те, що базові інструменти є у кожного водія, буде не зайвим купити сучасніший набір. Перед покупкою краще запитати поради у консультанта магазину і вивчити інформацію в інтернеті.
  • Організатор в салон. Хороший і бюджетний презент для автолюбителя.
  • Новини

    Популярні теми форуму

    analytics