Close button
 Передплата за 50% - літня акція!

Погода на Новий рік: потеплішає до +14

Погода на Новий рік: потеплішає до +14

Погода в Україні до кінця року буде теплою, а синоптики обіцяють підвищення температури. На Новий рік буде по-весняному тепло і сухо, лише на заході та півночі країни можливі дощі, повідомляє Курс Украины.

31 грудня, напередодні Нового року на півдні країни, за прогнозами синоптиків, температура підніметься до рекордних +14 вдень, вночі - +4...+ 6. У західних регіонах температурні стовпчики будуть в районі +4...+ 9 днем, +2...+ 6 вночі. У центральних і північних областях також буде тепло - від +7 до +10 вдень, +3...+ 5 вночі. На сході країни буде найхолодніше - днем температура буде коливатися в районі +1...+ 4, а вночі опуститися до -1. Практично на всій території України буде сухо, лише в західних і частині північних областей спостерігатимуться дощі.

За прогнозами народного синоптика Леоніда Горбаня, з 28 грудня Україну накриє невелика відлига і температура буде тільки рости. Плюсова температура, за розрахунками Горбаня, протримається до новорічної ночі.

Але вже з 1-2 січня температура почне знижуватися й опуститися до -3. Україну можуть накрити опади у вигляді снігу або мокрого снігу.

У Святвечір і Різдво, 6 і 7 січня відповідно, стовпчики термометрів знову "поповзуть" вгору і температура підніметься до +1 ... + 2. Опади у вигляді снігу, на думку Горбаня, слід очікувати перед і після Різдва - 4-5 січня і 9-10 січня відповідно.

У Києві в новорічну ніч буде тепло і без опадів. Температура вдень підніметься до +8...+ 10, а вночі - +5...+ 7. За даними Гідрометцентру, 31 грудня в столиці не очікується опадів.

Погода у Києві

Погода в Дніпрі

Погода в Одесі

Погода у Львові

Погода в інших містах

Новини

Популярні теми форуму

analytics