Close button

Як виглядають дитинчата кішок різних порід

Як виглядають дитинчата кішок різних порід

Кішки живуть поруч з нами десять тисяч років! Дивують, розчулюють, заспокоюють, власкавлюють, лікують, оточують затишком! Навіть суворий "брутал" стає поруч з ними чуйним і ніжним чоловічком! А вже кошенята - справжнє втілення мімішності та чарівності, повідомляє Курс Украины.

Мейн-куни через наявність характерного смугастого хвоста і пензликів на вухах нагадують помісь: кішки, єнота та рисі. Це найбільші з приручених представників сімейства котячих. Вага деяких з них досягає 12 і 13 кілограмів, при цьому тварини абсолютно здорові та не страждають ожирінням.

Маленькі притиснуті до голови вушка Шотландської висловухої кішки, нікого не залишать байдужими. Завдяки цій особливості котофеї дуже нагадують совенят, а ще вони люблять приймати смішні пози, наприклад: застигати стоячи на задніх лапах.

Є кілька версій щодо походження Британських кішок, проте неважко здогадатися що справжня історія древньої породи почалася саме в британії. Тут були виявлені їх найперші зображення, що відносяться приблизно до 700-х років. Усі новонароджені британці пухнасті, вони сліпі й глухі.

Бенгальська кішка це міні леопард, живе прямо у вашій квартирі. Унікальний приклад успішного схрещування диких і домашніх порід. Від диких родичів їй дісталася граціозна зовнішність і відважність від вусатих домашніх улюбленців. Ласкавий характер. Ще одна незвичайна її особливість - любов до водних процедур.

Cіамскіе кошенята милі та цікаві, як всі малюки, але є у цих маленьких блакитнооких грудочок, риса яка з раннього віку відрізняє їх від кошенят всіх інших порід. Народжуються кошенята сіамських котів абсолютно білими, тільки носик і подушечки лап у них рожеві.

№1 порода в ряду безшерстих кішок - Канадський "сфінкс". Після народження кошенят, кішка сфінкс, як і інші її одноплемінника, являють собою втілення материнського фанатизму. Будь-яке її рух виконано м'якості та настороженості, чуйні лапки охоплюють кошенят м'яким материнським обіймам.

Екзотична короткошерста ще один лідер світового рейтингу домашніх улюбленців. Втілення мрії про плюшеві перси. Її своєрідна мордочка, з круглими очима виражають невинне здивування, як у кота зі Шрека.

Турецька ангора улюблена порода аристократів і правителів, що має багатовікову історію розвитку. Існує багато картин 17-19 століть із зображенням ангори. У 2015 році на батьківщині породи, в Туреччині, навіть випустили монети із зображенням тварини.

Манчкіни це маленькі чоловічки з казки чарівник країни оз. На честь них і отримала своє ім'я молода порода коротконогих кішок, їх ще називають кішки такси. Вони відрізняються воістину собачою відданістю господареві. Кішки з великими вухами, короткими лапами і ніжною велюровою шкірою, при ході нагадують таксу, а на руках сидять як кролик. Вічні діти, не дарма їх назвали bambino, тобто дитина, якого хочеться тискати та захищати.

Крім незвичайного короткого, шовковистого, вовняного покриву схожого на шубку молодого баранчика. Образ витончених створінь званих Корніш рекс, вигідно доповнюють довгі, тонкі ноги, виразні розумні очі та досить великі вуха.

У світі налічується 9 порід кішок Бобтейлів, однак куций хвіст і кішки вітчизняного виробництва - Курильські бобтейли, відрізняються від інших подібних вихованців - відданим характером і яскраво вираженим мисливським інстинктом. Запросто можуть виловити рибу вагою до 5-6 кілограмів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics