Close button

Несподівана знахідка: 40 авто дістали з дна водойм

Несподівана знахідка: 40 авто дістали з дна водойм

Дивну знахідку виявили в американському місті Нешвіллі (штат Теннессі) під час чищення двох водойм - озера Персі-Пріст і річки Камберленд, повідомляє Автоцентр.

Всі 40 автомобілів підняли на поверхню, але як вони опинилися на дні річки в такій кількості, сказати складно.

Серед знахідок багато цікавих моделей, що випускалися в період з 1962 по 1995 роки. До становлять інтерес можна віднести Ford Thunderbird дев'ятого покоління, Jeep Wrangler YJ, Pontiac LeMans. Був серед знайдених автомобілів є навіть сучасний Форд Фокус. На жаль, не всі машини вдалося ідентифікувати. Їх плачевний стан просто не дозволяє розібратися, що ж це за автомобіль.

Прибулі на місце поліцейські повідомляють, що ні в одному з транспортних засобів не виявили людських тіл, однак виключати кримінал поки рано. Серед можливих версій правоохоронці розглядають викрадення і подальше утоплення, а також утилізацію автомобілів їх власниками.

Відзначимо, що всі водолазні роботи проводилися безкоштовно волонтерами команди Adventures with Purpose. Її спеціалізація - пошук зниклих без вести, причому не тільки людей, а й транспортних засобів.

756117600406226.jpg

756117600387747.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics