Close button

Як позбавиться від цукрового залежності

Як позбавиться від цукрового залежності

Цукор викликає звикання в 8 разів сильніше, ніж кокаїн. Очищення організму від цукру - це кращий спосіб позбутися від залежності до солодкого. Пропонуємо вашій увазі 6 простих, але ефективних способів, як позбутися від цукрового залежності, повідомляє Today.

1. Найкраще відмовтеся від солодких газованих напоїв

Будь-яка форма рідких калорій цукру гірше, ніж тверда їжа з цукром або борошном. Вживаючи солодкі напої, людина не відчуває насичення. У зв'язку з цим спрага солодкого тільки посилюється.

2. Вживайте в раціон більше білкової їжі

Продукти, що містять білок, сприятливо впливають на рівень цукру в крові і сприяють зниженню тяги до солодкого.

3. Вживайте в раціон корисні жири

Жир викликає насичення, живить клітини організму і допомагає збалансувати рівень глюкози в крові.

4. Зменшіть кількість доданого цукру

Цукор ховається в таких неочевидних продуктах, як приправи, соуси, соки, ковбасні і хлібобулочні вироби. По можливості відмовтеся від вживання деяких цукровмісних продуктів.

5.Займайтеся спортом

Дослідження, опубліковане в науковому журналі в PLOS One, показало, що короткі періоди фізичної активності, наприклад, 15-хвилинна прогулянка, істотно знижують тягу до солодкого.

6. Замініть цукор спеціями

Різні спеції допоможуть посилити смак страв і зменшить тягу до цукру. Кориця і мускатний горіх ідеально підходять до йогурту або вівсянки. Спеції поліпшать смак будь-якої страви і принесуть користь для здоров'я.

Новини

Популярні теми форуму

analytics