Close button

Лукашенко заявив, що в Білорусі може бути війна

Лукашенко заявив, що в Білорусі може бути війна

Якщо в Білорусі не вирішиться політична криза, країна може підійти до війни. Про це заявив самопроголошений президент РБ Олександр Лукашенко, повідомляє InfoResist.

Вручаючи дипломи докторів наук і атестати професорів, диктатор зауважив, що події останніх місяців показали необхідність серйозніше підходити до процесу навчання молоді. Інакше, вважає він, країну в перспективі чекають великі проблеми.

"Якщо не переламаємо ситуацію, ми підійдемо до війнушки. І боюся, що в умовах геополітичного розлому ми не зможемо втриматися в рамках внутрішнього роздраю і якоїсь громадянської війни: обов'язково втрутяться інші гравці. Я часто натякаю: дивіться, щоб наша Білорусь не стала полем битви, полем війни, де будуть вирішуватися не наші питання", - сказав він.

Беззмінний правитель РБ при цьому нагадав про ситуацію в Сирії та Іраку, де люди страждають роками від того, що геополітичні гравці просувають свої інтереси.

"Вибухи гримлять, гинуть люди, а нафту качають", - додав він.

Узурпатор закликав "своїми руками не привести країну в цей хаос".

"Я ще раз натякаю на те, що нам дуже багато потрібно буде попрацювати з нашою молоддю, щоб уберегти їх від поганого майбутнього, тому що їм жити... Це не справа, коли викладачі і студенти вузів виступають як якась окрема сила з дезорганізації суспільства і знищення тієї системи, яку ми створювали чверть століття", - резюмував він.

Вадим Прохоров

Новини

Популярні теми форуму

analytics