Close button

Походження COVID-19 і імпічмент Зеленського - головні події вихідних

Походження COVID-19 і імпічмент Зеленського - головні події вихідних

У ВООЗ заявили про нові докази походження COVID-19, а Білл Гейтс назвав дві загрози для людства після пандемії. Про головні події 6 і 7 лютого - далі в нашому матеріалі, повідомляє Курс Украины.

Експерти ВООЗ, які вирушили в Ухань для вивчення походження COVID-19, заявили про нові докази виникнення вірусу. Результати місячного розслідування будуть опубліковані 10 лютого. Головна мета цього дослідження полягала не тільки у вивченні походження коронавірусу, але і в пошуку відповідей, щоб запобігти подібним пандеміям у майбутньому.

Продовжуючи тему коронавірусу, Білл Гейтс в інтерв'ю назвав дві головні загрози для людства після пандемії. На думку мультимільярдера, найстрашнішими наслідками COVID-19 будуть зміна клімату і біотероризм.

Читайте также: Фінансова безпека: як не залишитися без грошей в найвідповідальніший момент

Після закриття трьох українських телеканалів в ОПЗЖ ініціюють імпічмент Володимира Зеленського. Вперше цю ситуацію прокоментували в партії "Слуга народу". Так, представник президента в Конституційному суді Федір Веніславський заявив, що для імпічменту президента немає ні юридичного, ні політичного підґрунтя. Юрист наголошує, що введення санкцій не порушує Конституції України, тому і підстав для імпічменту немає.

В ніч з 5 на 6 лютого відбулася залізнична аварія під Дніпром. На станції "Воскобійня" з рейок зійшов вантажний потяг. 8 вагонів зійшли з рейсів, 4 з яких - перекинулися. На щастя, ніхто не постраждав. За попередніми даними, причиною аварії стала поломка бічної рами візка одного з вагонів.

У Чернівцях 7 лютого прогримів вибух в торговому центрі "Майдан". Вибух стався на третьому поверсі ТЦ. Відзначається, що ніхто з відвідувачів не постраждав, а весь збиток - тільки матеріальний.

В Україні спростили процедуру зміни газового постачальника для одержувачів пільг і субсидій. Тепер від пільговиків не будуть вимагати особисто зміну постачальника, а також не потрібно надавати ніяких додаткових документів і довідок.

Читайте также: Швидкі кредити: як позичити гроші без проблем

Помер олімпійський чемпіон, який переміг Мохаммеда Алі, Леон Спінкс. Американському чемпіону було 67 років. Останні 5 років олімпійський чемпіон боровся з раком простати.

На орбіті Землі виявили великий астероїд 2020 XL5. Розміри цього космічного тіла досягають приблизно 300 метрів в довжину. Вчені припускають, що цей астероїд може стати другим троянським астероїдом на нашій орбіті.

Новини

Популярні теми форуму

analytics