Close button

Вони вже e Фіналі: визначилися учасники вирішальних матчів Кубкe України

Вони вже e Фіналі: визначилися учасники вирішальних матчів Кубкe України

Визначилися всі учасники "Фіналу Чотирьох" жіночого Кубкe України з волейболу, повідомляє Volleyball.ua.

У групі "Ж" тільки останній день остаточно вирішив, хто зможе поборотися за престижний трофей.

У стартовий день турніру "Аланта" досить несподівано здолала рівненську "Регіну" (3-1), а потім перемогла команду Вищої ліги (другий за силою дивізіон українського волейболу, - прим.) "Білозгар" (3-1) та тернопільську "Галичанку "(3-1). Волейболістки з Дніпропетровської області зайняли першу сходинку групи "Ж" та в дебютний для себе сезон у Суперлізі вийшли ще і до "Фіналу чотирьох" Кубку України.

Рівненська "Регіна" поступившись в перший день "Аланті", зробила роботу над помилками і перемогла спочатку тернопільських волейболісток (3-1), а у вирішальний день й господарок майданчика - "Білозгар-Медуніверситет" (3-1). І теж пробилася до "Фіналу чотирьох" Кубку України.

І для "Аланти", і для "Регіни-МЕГУ" вихід у фінальний етап національного Кубка - перший в історії.

Отже, в "Фіналі чотирьох" Кубку України 2020/2021 ми побачимо СК "Прометей" (Кам'янське), "Хімік" (Южне), "Аланту" (Слобожанське) та "Регіну-МЕГУ" (Рівне).

У розкладі, яке є на офіційному сайті ФВУ зазначено, що "Фінал чотирьох" відбудеться 25-27 лютого 2021. Місце проведення та півфінальні суперники будуть визначені пізніше.

Відзначимо, що у чоловіків попереду ще IV етап турніру. Жеребкування команд відбудеться 9 лютого о 13:00.

Новини

Популярні теми форуму

analytics