Close button
 Передплата за 50% - літня акція!

Гончаренко звинуватив МЗС у брехні

Гончаренко звинуватив МЗС у брехні

Нардеп Олексій Гончаренко звинуватив Міністерство закордонних справ у брехні. Про це він написав у своєму Telegram-каналі, повідомляє Курс Украины.

Так, нардеп від "Європейської солідарності" стверджує, що МЗС займається обманом за дорученням Володимира Зеленського. Гончаренко нагадує, що міністерство написало листа про "злагоджену й натхненну роботу над виконанням "зеленого" меморандуму" в посольства 11 країн. Однак в реальності, уряд нічого не зробив.

"Міністерство закордонних, по Вашому вказівкою (Володимир Зеленський - ред.), Обманює іноземних партнерів.
Воно написало листи посольствам 11 країн, в якому детально розписала про те, як же чітко, злагоджено і натхненно влада працює над виконанням "зеленого" меморандуму. <...>
Але насправді не зроблено майже нічого реального, крім схвалення законодавчих змін, які влада сама ігнорує", - пише Гончаренко.

Нардеп стверджує, що в розвиток зеленої енергетики країни вклали 12,3 млрд доларів за останні 10 років, проте влада всіляко намагається уникнути повернення боргу. За заявами Гончаренко, інвестори поскаржилися на це ще в листопаді минулого року, однак відповідь отримали через 3 місяці.

"Всі підписи і обіцянки президента Зеленського не варті й копійки. Іноземні інвестори це відчули на собі і поскаржилися представникам України. Посли написали лист цій владі ще в листопаді, а отримали відповідь тільки зараз.
Ганебну і брехливу відповідь", - підкреслив нардеп.

Новини

Популярні теми форуму

analytics