Close button

Військова делегація з Польщі відвідала район проведення ООС

Військова делегація з Польщі відвідала район проведення ООС

Спільна делегація Генерального Командування Збройних Сил Республіки Польща та представники спільної литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького відвідали район проведення операції Об’єднаних сил, повідомляє Курс Украины.

Про це повідомляє Facebook сторінка Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation.

Командир ОТУ «Північ» полковник Володимир Горбатюк ознайомив делегацію з обстановкою в районі відповідальності, а також поділився досвідом щодо стримування агресії РФ.

Варто зазначати, що під час відвідування однієї з бригад польській делегації та представникам ЛИТПОЛУКРБРИГУ продемонстрували зразки зброї та засоби індивідуального захисту.

Польська делегація зі свого боку відмітила важливість втілення реформ у ЗС України.

Як зазначає польська сторона вона «підтримує українських військових в їх боротьбі за територіальну цілісність країни» , а також вивчає бойовий досвід для застосування у власній підготовці польських військових.

За словами керівника польської делегації генерал-майора Марека Соколовскі знання набуті в Україні стануть в нагоді «у подальшій співпраці та успішних спільних діях на запланованих міжнародних військових навчаннях»

Новини

Популярні теми форуму

analytics