Close button

Торгівля з Росією, бійка депутата зі стендапером і фальшиві гроші - головні події 16 лютого

Торгівля з Росією, бійка депутата зі стендапером і фальшиві гроші - головні події 16 лютого

Росія більше не головний торговельний партнер України, зростання тарифів на електроенергію, депутат побився з стендапером, Гетманцев заявив, що Рада нічого не може вдіяти з "схемами". Про ці та інші головні новини 16 лютого читайте далі, повідомляє Курс Украины.

Китай обійшов Російську Федерацію і вийшов на перше місце в зовнішньому торговельному обороті України. Але також варто зазначити, що на всі країни Європейського Союзу припадає понад 40% експорту-імпорту країни.

Глава Національної комісії у сфері енергетики і комунальних послуг заявив, що тариф на електроенергію для населення з 1 квітня швидше за все залишиться на рівні 1,68 грн. За його словами, ціна на електроенергію буде залежати від макроекономічної ситуації, а також ситуації в енергетичній сфері.

Депутат від фракції "Голос" Костянтин Богатов обурився тим, що один стендапер дозволив собі нецензурну лексику. При спробі прорватися до щитка, щоб вимкнути світло, на шляху депутата став інший стендапер, якого він і вдарив.

Головою комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев заявив в інтерв'ю, що парламент нічого не може вдіяти з корупційними схемами, які стосуються контрабанди.

У 2021 році в Україні зафіксовано велику кількість якісно підроблених купюр номіналом 500 гривень. Купюри фактично неможливо було розпізнати без спеціального обладнання. В цілому зараз підроблені банкноти становлять п'яту частину тіньових фінансових коштів країни.

В Україні знову хочуть почати саджати на несплату податків. Посилення покарання прописано в законопроекті №3959-1, який Верховна Рада вже прийняла в першому читання. Також законопроект створює законодавчу базу для старту роботи Бюро економічної безпеки.

У Греції чоловік помер через 8 хвилин після вакцинації від коронавируса. Найімовірніше причиною смерті став інсульт і це не пов'язано ні з алергією, ні з самої вакцинацією.

Новини

Популярні теми форуму

analytics