Close button

Вчені пояснили дивні відчуття людини перед смертю

Вчені пояснили дивні відчуття людини перед смертю

Багато серйозні вчені щільно займаються питаннями долі людини після його смерті. Нещодавно їх зацікавив розповідь жінки, яка нібито побувала в потойбічному світі, повідомляє МКRU.

Британка Енналіз розповіла, що в 1985 році, в свої 16 років була госпіталізована з лікарні, після - переведена в реанімацію. Її чотири зуба мудрості почали проростати в небі, пише Express.

Щоб врятувати життя юної Енналіз потрібна була термінова операція. Лікарі її проводили під загальним наркозом.

Британка заявила, що, перебуваючи на операційному столі, вона пережила клінічну смерть. Вона відчувала, як її душа відривається від тіла. При цьому Енналіз розповіла, що пам'ятає все, що відбувається.

«Я пливла. Тут не було ні стелі, ні стін. Але там була арочна конструкція, яка, можливо, була тунелем», - стверджує жінка.
«Світло навколо був занадто яскравий. Якби я побачила це на Землі, це б обпекло мою сітківку. Але це був найкрасивіший світло, і мені зовсім не було боляче. Я більше не мала фізичної форми і існувала як чиста енергія», - завершила свою розповідь співрозмовниця видання.

Вчені вважають, що ця була галюцинація через брак кисню, яка відбувається і у деяких людей перед смертю.

Смерть клітин мозку може викликати подібні галюцинації, пояснили дослідники Манчестерського столичного університету Ніл Дагнолл і Кен Дрінкуотер.

Новини

Популярні теми форуму

analytics